Username
Forgot password?
Welcome to our site!
Or Join with FTTF

bug

0
votes
0 answers
643 views
 
Hello! first thank for your work, I'm interrested in your project. When I tryed to play a little with your app, I came across a minor bug: (all of…
asked 2014-04-24 10:09:31
In Bugs
 
Vodsky
0
votes
1 answer
872 views
 
ERROR March 4, 2014 11:20:18 Lampcms\WebPage-> handleException() /var/www/ask/lib/Lampcms/ WebPage.php  line: 962 Exception caught in:…
asked 2014-03-04 10:37:01
In Bugs
 
Jason Greenberg
Latest answer by: Dmitri Snytkine
3 years and 5 months ago
0
votes
1 answer
1622 views
 
ERROR March 4, 2014 09:10:07 Lampcms\WebPage-> handleException() /var/www/ask/lib/Lampcms/ WebPage.php  line: 962 Exception caught in:…
asked 2014-03-04 09:18:47
In Bugs
 
Jason Greenberg
Latest answer by: Dmitri Snytkine
3 years and 5 months ago
0
votes
1 answer
391 views
 
Hi Dmitri, Our instance keeps throwing this error. Do you know how we can fix it? DateTime::__construct(): It is not safe to rely on the system's…
asked 2013-06-18 13:00:10
In Bugs
 
prasanmv
Latest answer by: Dmitri Snytkine
4 years and 1 month ago
0
votes
1 answer
795 views
 
I am really close (or at least I think I am) to finishing the installation of LampCMS but now I have this error and it seems like there is not much…
asked 2013-04-13 14:28:26
 
Ri Alberto
Latest answer by: Ri Alberto
4 years and 4 months ago
0
votes
4 answers
21710 views
 
Hi I just installed Lampcms on a new VPS in DigitalOcean.com and installed mongodb lighttpd php-gd and all the requirements. I have everything setup…
asked 2013-04-12 23:02:20
In PHP
 
Ri Alberto
Latest answer by: malajisi
4 years and 4 months ago
0
votes
1 answer
455 views
 
If you try to post a question, and select a category and tab, then click on social checkbox. A popup opens. when you complete the linking on that…
asked 2013-03-17 07:34:54
In Bugs
 
Prasannaa Muralidharan
Latest answer by: Dmitri Snytkine
4 years and 4 months ago
0
votes
1 answer
568 views
 
Just ran into this issue while testing my install. I can log in find using Facebook as long as debug is set to false in the config.
asked 2012-11-27 14:17:41
In Bugs
 
Trezy Peebles
Latest answer by: Dmitri Snytkine
4 years and 8 months ago
0
votes
0 answers
512 views
 
I've set up my LampCMS, created my admin account, created a separate user account, and asked my first question. I was able to change the user…
asked 2012-11-27 13:27:22
In Bugs
 
Trezy Peebles
0
votes
0 answers
575 views
 
Currently the software checks for a port number in your config file if it's not pointed at localhost. If there's no port number provided, it should…
asked 2012-11-27 13:14:54
In Bugs
 
Trezy Peebles
0
votes
0 answers
577 views
 
I went through the install process and things look like they are working. had a few hurdles but mostly my fault. One that wasn't isn't really a…
asked 2012-11-13 08:16:33
In Bugs
 
Matt Terenzio
0
votes
0 answers
701 views
 
Hello, I am receiving the following error message when I try to register a user or request a password: Fatal error: Class 'Swift_Message' not found…
asked 2012-09-14 10:37:40
 
agqboricua
0
votes
1 answer
670 views
 
Hi Dimitri, I tried disabling Captcha but I got an error of "file not found" (Lampcms/Captcha/Stub.php). I looked into that folder and found another…
asked 2012-09-07 15:02:19
In Bugs
 
jorj123
Latest answer by: Dmitri Snytkine
4 years and 11 months ago
1
vote
4 answers
1090 views
 
Hello. When I post a question with English text and some code styled block or youtube video, everything is OK. When I use russian characters…
asked 2012-08-24 06:04:10
In Bugs
 
Gleb Deykalo
Latest answer by: bwegner
3 years and 6 months ago
0
votes
3 answers
608 views
 
Tags are not shown and http://qa.libreprogramming.org/tags/ is empty
asked 2012-07-29 09:34:34
 
Shiv Dayal
Latest answer by: gognos
5 years and 15 days ago
0
votes
2 answers
616 views
 
Hello, I noticed that Questions with multiples pages have the same title, also if i click to go to the second page for example, when the page is…
asked 2012-06-09 04:45:46
In Bugs
 
GeeK
Latest answer by: Dmitri Snytkine
5 years and 1 month ago
0
votes
0 answers
424 views
 
У нас возникли проблемы с кодировкой писем. Решили добавлением этой строки: $aHeaders['Content-type'] = 'text/plain; charset=utf-8'; в файл…
asked 2012-05-08 09:37:20
 
ptl
0
votes
1 answer
610 views
 
On my settings page it says: not validated send me validation link When I click on the validation link in my email I get this Alert This account has…
asked 2012-01-02 06:59:36
 
RoboTamer
Latest answer by: RoboTamer
5 years and 7 months ago
2
votes
2 answers
802 views
 
meaning there are no stars it shows the password as you type it I suspect that this one is a bug and not a future, because you do have a confirm…
asked 2012-01-02 06:56:04
 
RoboTamer
Latest answer by: contradictioned
3 years and 8 months ago
0
votes
1 answer
570 views
 
When you have an editor open because you want to answer a question. And let's say you have to look up something, and you open up a second…
asked 2011-12-29 20:50:29
 
RoboTamer
Latest answer by: Dmitri Snytkine
5 years and 7 months ago
Pages : 1 | 2 | 3 | 4 >

Alert